top of page
Kinoferie.png

Film & Kino lanserer kampanjen Kinoferie. Kampanjen skal gi barn og unge et tilbud for feriedagene. Feriene vi ønsker å gjennomføre kampanjen i er høstferien, juleferien, vinterferien og påskeferien. Samt to uker i sommerferien. (Foreløpig har vi fått midler til å gjennomføre dette i sommerferien, høstferien og juleferien 2018.)

Kampanjen kjøres nasjonalt, men med en betydelig lokal tilpasning. Vi vil også yte støtte for mindre kinoer som har behov av hjelp til gjennomføring.

Det lages egne temaer tilpasset hver ferieperiode. Det vil bli hensyntatt avvikling i av kampanjene forhold til når feriene avvikles lokalt. Det vil si at i under vinterferien så vil kampanjen avvikles enten i uke 8 eller 9. 

 

Kampanjen baseres på  ”stills”, digitaliserte plakater, lerret, tilpasninger og annonsering på Sosiale Medier,  samt annonsering via sponsorpartner Dagbladet på desktop, mobil og papir.

 

Den store stygge reven

Karsten og Petra på skattejakt

The darkest minds

MRK. Kinoer som deltar i kampanjen behøver ikke vise alle de fire filmene som kampanjen legger opp til.

 

Det holder med at du setter opp én av titlene i kinoen din.

Dersom spørsmål send e-post til: film@kinokampanje.no

The Spy Who Dumped Me

MARKEDSMATERIELL

Gå til fanen / F&K Butikk og velg: Arkiv nedlastning - der finner du logoer, digitale og trykk-klare plakater, materiell for bruk i SoMe (sosiale medier), samt annet materiell for kampanjen.

 

bottom of page